Pizza met blauwe kaas en Luikse siroop.

nutriscore
95f580e9feb98ee024e53e8b8d924c60fc8824408addb476a18988661cda0257.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

2079.0 kcal

Vetten

59.5 g

Verzadigde vetzuren

28.4 g

Koolhydraten

314.3 g

Suikers

67.0 g

Vezels

11.7 g

Eiwitten

66.1 g

Zout

13.6 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Snij de peer in schijfjes.

  3. Rol de vellen bladerdeeg samen met het bakpapier uit over een bakplaat. Verdeel er de ricotta over en smeer goed uit met de bolle kant van een lepel. Verdeel er de blauwe kaas en de schijfjes peer over.

  4. Bak 15 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.

  5. Verwarm intussen de Luikse siroop. Maak streepjes over de pizza.

  6. Werk af met de slascheuten.