4eb71fbc119af5fbb09ed6720b9782645ce227392f14d97a66066a52f3cf7156.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

304.0 kcal

Vetten

3.6 g

Verzadigde vetzuren

1.1 g

Koolhydraten

53.9 g

Suikers

8.3 g

Vezels

2.8 g

Eiwitten

12.3 g

Zout

1.1 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Maak inkepingen in het brood in de vorm van blokjes (snij niet helemaal door). Leg op een bakplaat met bakpapier.

  3. Klop de melk, de vanillesuiker, de eieren en het kaneelpoeder los in een kommetje. Giet over het brood en tussen de blokjes.

  4. Zet het brood 20 min. in de oven.

  5. Haal uit de oven en verdeel er het fruit over. Bestrooi met de bloemsuiker en serveer warm.