Schaal- en schelpdieren

Bij schaal- en schelpdieren denk je snel aan garnalen of mosselen, maar er is nog zoveel meer: rivierkreeftjes, scampi's, escargots, langoustines … Makkelijk te bereiden én gezond. Dus gauw aan de slag met deze recepten!

We inspireren je graag met o.a. onze wok met noedels, oesterzwammen en scampi.

Scampi salade met avocado en paraguayo Scampi tempura uit de airfryer Mosselen met pasta en snoeptomaatjes Gemarineerde scampibrochette met Provençaalse krieltjes Couscous met mango en scampibrochette Wok met scampi en Thaise rijst Tagliatelle met gemarineerde scampi’s en groentesausje Vispannetje met pommes duchesses Gefrituurde scampi met tartaarsaus Carpaccio van aardappel en salade met garnalen Pasta met scampi, peterselie en citroen Gemarineerde scampibrochette en zomerse rijstsalade Gegrilde sint-jakobsnoten met spek Komkommerbootje met garnaal en ananas 3 x tapas Makkelijke paella met garnalen en mosselen Mosselen met Peruviaanse salsa Mosselen met tomatenroomsaus en feta Garnalencocktail Scampibrochette met pastasalade en aubergine Gemarineerde scampi met broccolipasta Sint-jakobsnoten en pens op een bedje van prei Scampi diabolique Bloody Mary oesters Avocadocrème met pittige rivierkreeftjes Tagliatelle met scampi’s, prei en zongedroogde tomaten Spiesje van sint-jakobsnoten met appel, currydressing en zeekraal Mosselen met witte wijn, frietjes en peterselie Taboulé met scampi, paprika en avocado Scampibrochette met groenteschaaltje en snelle krieltjespapillot Lauwwarme maaltijdsalade met krieltjes en lookscampi Wok met noedels, oesterzwammen en scampi Scampibrochettes met appelsalade en currydressing Belgische wafels van aardappelkroketten met gegrilde tomaten Visgourmet met parelcouscoussalade en Ricardsaus Oesters met cava-granita Pittige mosselen met Leffe op de BBQ Zelfgemaakte scampiburger met tartaar Bloody Mary mosselen Gegratineerde mosselen met oude kaas Spaghetti met mosselen Amandelkrokantje met garnalen Bami met garnalen uit Bali Mosselen met Duvel en frietjes Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten