Wok met noedels, oesterzwammen en scampi.

nutriscore
Wok met noedels, oesterzwammen en scampi
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

453 kcal

Vetten

13.1 g

Verzadigde vetzuren

1.7 g

Koolhydraten

49.3 g

Suikers

4.7 g

Vezels

5.7 g

Eiwitten

31.8 g

Zout

3.8 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de rode ui en de platte peterselie fijn. Scheur de oesterzwammen in repen.

  2. Schil en rasp de gember. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine stukjes.

  3. Kook intussen de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  4. Verhit de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de gember en de rode ui 2 min. Voeg de oesterzwammen, sojascheuten en courgette toe en roerbak 5 min. Haal uit de wok.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in de wok en bak de scampi 2 min.

  6. Voeg de groenten, de noedels en de sojasaus toe. Laat nog even opwarmen en meng goed. Werk af met de peterselie.