Wok met noedels, oesterzwammen en scampi.

nutriscore
Wok met noedels, oesterzwammen en scampi

Bereidingswijze

  1. Snipper de rode ui en de platte peterselie fijn. Scheur de oesterzwammen in repen.

  2. Schil en rasp de gember. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine stukjes.

  3. Kook intussen de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  4. Verhit de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de gember en de rode ui 2 min. Voeg de oesterzwammen, sojascheuten en courgette toe en roerbak 5 min. Haal uit de wok.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in de wok en bak de scampi 2 min.

  6. Voeg de groenten, de noedels en de sojasaus toe. Laat nog even opwarmen en meng goed. Werk af met de peterselie.