Wok met noedels, oesterzwammen en scampi.

Wok met noedels, 
oesterzwammen en scampi
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

453 kcal

Vetten

13.1 g

Verzadigde vetzuren

1.7 g

Koolhydraten

49.3 g

Suikers

4.7 g

Vezels

5.7 g

Eiwitten

31.8 g

Zout

3.8 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snipper de rode ui en de platte peterselie fijn.

  2. Schil en rasp de gember.

  3. Snij de ongeschilde courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine stukjes.

  4. Scheur de oesterzwammen in repen.

  5. Bereiding (15 min. )
  6. Kook de eiermie in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  7. Verhit de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de gember en de rode ui 2 min. Voeg de oesterzwammen, sojascheuten en courgette toe en roerbak 5 min. Haal uit de wok.

  8. Verhit de rest van de olijfolie in de wok en bak de scampi 2 min.

  9. Voeg de groenten, de noedels en de sojasaus toe. Laat nog even opwarmen en meng goed. Werk af met de peterselie.