Scampibrochette met pastasalade en aubergine.

nutriscore
Scampibrochette met pastasalade en aubergine
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

657 kcal

Vetten

20.6 g

Verzadigde vetzuren

2.9 g

Koolhydraten

75.3 g

Suikers

4.8 g

Vezels

8.6 g

Eiwitten

38.6 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de cavatappi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  2. Snij de aubergine in schijfjes van ± 1 cm, bestrijk met de olijfolie en kruid met peper en zout.

  3. Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken.

  4. Snipper de rode ui fijn en meng samen met de rucola, de edamamebonen en de vinaigrette onder de pasta.

  5. Bak de aubergineschijfjes en de scampibrochettes ± 3 min. langs elke kant op de barbecue.

  6. Verdeel de gebakken aubergineschijfjes over de salade en serveer met de scampibrochettes.