Komkommerbootje met garnaal en ananas.

nutriscore
5c1ae71dab017dc96acf2163c33f4f200a8db74b4d3f90341c03f6bbab7a3248.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

55 kcal

Vetten

2.9 g

Verzadigde vetzuren

0.5 g

Koolhydraten

1.1 g

Suikers

1.1 g

Vezels

0.4 g

Eiwitten

6.1 g

Zout

0.4 g

Bereidingswijze

  1. Bak de scampi’s gaar in de olijfolie.

  2. Snij van de komkommer 8 dunne schijfjes af van een halve cm.

  3. Snij de ananasblokjes fijn, verwijder de pitjes van het pepertje en snij in dunne ringen.

  4. Meng de ananasblokjes met het pepertje en de chilisaus.

  5. Lepel een kleine hoeveelheid op elk reepje komkommer en leg er een scampi bovenop.

  6. Prik er een cocktailprikker door, versier met de verse munt en verras je gasten met een lekker bootje.