Visgourmet met parelcouscoussalade en Ricardsaus.

nutriscore
6cffe4c8cb36658d0c32a987d7487e5959497de5bfaf286a912d323c34d43124.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

884.0 kcal

Vetten

47.2 g

Verzadigde vetzuren

21.5 g

Koolhydraten

56.7 g

Suikers

9.8 g

Vezels

7.1 g

Eiwitten

47.5 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de dille fijn.

  2. Snij de rode biet in heel fijne blokjes en de venkel in reepjes.

  3. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng met 2/3 van de olijfolie, de rode biet, de spinazie en de venkel. Kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot glazig. Blus met de Ricard en flambeer. Voeg de room toe en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper, zout en de dille.

  5. Serveer de visgourmet met de Ricardsaus en de salade.