Feestelijke hoofdgerechten

Wil je scoren met feestelijke hoofdgerechten, maar ook genoeg tijd voor je gezelschap overhouden? Met onze easy feestrecepten kook je de pannen van het dak zonder uren in de keuken te moeten staan. Fijne feesten!

Kalkoengebraad met mandarijntjessaus en witloof Vispannetje met pommes duchesses Bloemkoolsteaks met champignonsaus en parelcouscous Gourmetpannetje met zalm en pesto Gourmetpannetje met kippengyros en zoete aardappel Nachos in een gourmetpannetje Gourmet met spek, raclettekaas en peer Vegetarische gourmet met brie en aubergine Gourmet met grisonvlees en raclettekaas Sint-jakobsnoten en pens op een bedje van prei Smullen van Japan: eend met teriyakisaus Proeven van Noorwegen: zalm met granaatappel en spruitjes Genieten van Italië: open lasagne Kruidig varkenshaasje met gratin dauphinois Pasta met hertenragout en witloof Hertenragout met witloofrolletjes, kroketjes & veenbessen Zeetong met asperges, wortelen en kruidensausje Veggie tagliatelle met pompoensaus, champignonmix en rozemarijnspiesje met geitenkaas Eendenborstfilet met appeltjes en veenbessen en grand-veneursaus Hoevekipgebraad met cognac-mosterdsaus Kabeljauw met waterkers en courgette-duo Roulade van haantje met pastinaak en kroketten Ravioli met truffel met knolselderpuree en boschampignons Zalm in bladerdeegkorst met romige tapenade en groene-aspergetips Gevulde kalkoen met pastinaaktorentje en salade met druiven-notendressing Varkenshaasje met zoete-aardappelkroketten en groentekransje Kerststeak Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Varkenshaasje met zoete-aardappelkroketten en groentekransje Kerststeak Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten