Feestelijke hoofdgerechten.

Wil je scoren met feestelijke hoofdgerechten, maar ook genoeg tijd voor je gezelschap overhouden? Met onze easy feestrecepten kook je de pannen van het dak zonder uren in de keuken te moeten staan. Fijne feesten!

Sint-jakobsnoten en pens op een bedje van prei Smullen van Japan: eend met teriyakisaus Proeven van Noorwegen: zalm met granaatappel en spruitjes Genieten van Italië: open lasagne Kruidig varkenshaasje met gratin dauphinois Pasta met hertenragout en witloof Hertenragout met witloofrolletjes, kroketjes & veenbessen Zeetong met asperges, wortelen en kruidensausje Veggie tagliatelle met pompoensaus, champignonmix en rozemarijnspiesje met geitenkaas Eendenborstfilet met appeltjes en veenbessen en grand-veneursaus Hoevekipgebraad met cognac-mosterdsaus Kabeljauw met waterkers en courgette-duo Roulade van haantje met pastinaak en kroketten Ravioli met truffel met knolselderpuree en boschampignons Zalm in bladerdeegkorst met romige tapenade en groene-aspergetips Gevulde kalkoen met pastinaaktorentje en salade met druiven-notendressing Varkenshaasje met zoete-aardappelkroketten en groentekransje Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Roulade van haantje met pastinaak en kroketten Ravioli met truffel met knolselderpuree en boschampignons Zalm in bladerdeegkorst met romige tapenade en groene-aspergetips Gevulde kalkoen met pastinaaktorentje en salade met druiven-notendressing Varkenshaasje met zoete-aardappelkroketten en groentekransje Kerststeak Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Varkenshaasje met zoete-aardappelkroketten en groentekransje Kerststeak Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten Hertengebraad met champignonroomsaus en zoeteaardappelkroketten