Genieten van Italië: open lasagne.

nutriscore
479cb26c99035809887545210d913b8eca00335c9e6a85d447f84a1a0d71d8b0.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

728.0 kcal

Vetten

31.5 g

Verzadigde vetzuren

11.1 g

Koolhydraten

72.9 g

Suikers

24.3 g

Vezels

10.3 g

Eiwitten

32.8 g

Zout

5.2 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak de spinazie kort.

  2. Kook de lasagnevellen beetgaar. Giet af.

  3. Rooster de pijnboompitten kort. Warm de tomatensaus op.

  4. Schik een lasagnevel op een bord en schep er tomatensaus, spinazie en ricotta op.

  5. Herhaal tot je drie lagen lasagne hebt.

  6. Bestrooi met de parmezaan, de geroosterde pijnboompitten en het basilicum.