5 x snelle lunchtips.

Of je nu je lunchbox voor jezelf of voor de kids klaarmaakt, ‘1 x koken en 2 x eten’ is hét geheime wapen voor een luilekkere lunch. Gebruik de restjes van de dag voordien gewoon in je lunchpakket voor vandaag. Lekker én makkelijk!

Een week vol makkelijke lunchpakketjes

Met deze lunchpakketjes krijg je alvast een hele school- of werkweek gevuld. ’s Ochtends op 5 minuten klaar, ’s middags smullen maar!

Maandag: brooddoos op basis van balletjes

Balletjes in tomatensaus: een echte topper voor groot en klein. Maar wist je dat je er twee keer van kan genieten als je de volgende dag deze lekkere broodjes met balletjes in je brooddoos steekt?

Dinsdag: kiplekkere burrito’s

Kip, dat smaakt altijd. Zeker als je er twee keer van kan eten! Neem je restjes kip van de avond voordien gewoon mee in een lekkere burrito.

Woensdag: broodje klassiek

Een echte Vlaamse klassieker, waar je ook de dag nadien supermakkelijk van kan genieten!

Donderdag: op basis van eend

Laat je verleiden door oosterse smaken met deze eend met teriyakisaus. En je restjes? Die neem je makkelijk mee met wat Libanees brood.

De dag nadien in je lunchbox met ...

Libanees Brood

Vrijdag: lekker (w)rappe fishsticks

Volgende keer dat je fishsticks maakt, leg er een paar opzij. Zo kan je ze samen met wat groentjes in een wrap rollen en in je lunchbox steken.

De dag nadien in je lunchbox!

Bij Okay maken we het je graag gemakkelijk

Meal preppen: hoe begin je eraan?

Meal preppen: hoe begin je eraan?

Drukke week? Weinig tijd? Daar hebben wij dé oplossing voor: meal preppen! Op die manier bespaar je tijd en geld. Bovendien eet je lekker gevarieerd. We inspireren je alvast met onze tips & tricks.

Okay-maaltijdplanner

Niets vervelender dan met honger en zonder inspiratie in de winkel staan, toch? Plan dus meteen al je maaltijden voor de komende week met deze handige planner en boodschappenlijstje.

Okay-maaltijdplanner
Meer groenten en fruit voor kinderen

Meer groenten en fruit voor kinderen

Je kinderen meer groenten laten eten, da’s niet altijd even makkelijk. Hoe zorg je er dan voor dat ze dat wél doen? Met onze handige tips voor thuis én in de brooddoos wordt genoeg groenten eten kinderspel!

Meer inspiratie

Toon meer
Toon meer