Varieer met veggie

In de OKay workshop bij Colruyt Group Academy ga je zelf aan de slag met volwaardige en evenwichtige alledaagse gerechten zonder vlees of vis. Je leert er de klassiekers te herwerken, maar proeft ook verrassende, nieuwe recepten.


  Meer info over data en locaties

 
 

Inspiratie nodig?

Wie zin heeft om af en toe te variëren met veggie vindt zeker inspiratie in het assortiment van Boni Selection Veggie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om eens iets vegetarisch op tafel te zetten en gaan daarbij voor vleesvervangers. Deze flexitariërs vullen hun menu aan met veggie gerechten, vol smaak en lekker makkelijk. Bij OKay ontdek je het gamma van Boni Selection Veggie met onder andere stukjes op basis van soja- of erwteneiwitten, vegetarische gyros en pitareepjes. Ze lijken op vlees en je maakt ze op dezelfde manier klaar, maar ze zijn 100 % plantaardig. Je verwerkt ze dus perfect in pastaschotels, wraps of zelfs vol-au-vent. Zo wissel je heel makkelijk je portie vlees of vis eens af met een veggie alternatief.

Ontdek de 4 veggie toppers

FR DE

OKay

Bij OKay krijg je service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Om je dit te garanderen, vergelijken we dagelijks onze prijzen met die van andere winkels.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Contact

Buurtwinkels OKay nv
Victor Demesmaekerstraat 167 1500 Halle
BTW BE0464.994.145
contact.okay@colruytgroup.com
  02 361 67 74 elke dag beschikbaar
maandag t.e.m. zondag
7 tot 20 uur (vrijdag tot 21 uur)