Bij OKay Compact doe je 7 dagen op 7 je dagelijkse boodschappen in de stad. We zijn dus ook open op zondag! Je kan bij ons terecht voor een uitgebreid en gevarieerd assortiment, aan lage prijzen. Je vindt in je OKay Compact veel verse producten: groenten en fruit, vlees, vis, slaatjes, brood en koffiekoeken. Maar ook een ruim assortiment on-the-go-producten.

Snel winkelen

Net als bij OKay, vind je in je OKay Compact-winkel een ruim en gevarieerd assortiment, op een compacte oppervlakte. Zo doe je snel en efficiënt je boodschappen.

Ruim asortiment vers

Alles onder één dak

Bij OKay Compact vind je een gevarieerd aanbod, van dagvers brood en verse koffiekoeken tot verse groenten, fruit, vlees en vis. Maar ook een ruim aanbod on-the-go-producten.

Je kan in jouw OKay Compact-winkel ook terecht voor niet-voedingswaren zoals buskaarten, postzegels, kranten, tijdschriften, cadeaubonnen, Lotto-formulieren … 

Extra diensten

Daarnaast kan je in jouw OKay Compact-winkel ook een bestelling afhalen van DreamLand, Dreambaby, Klassewijnen en Newpharma.

In sommige winkels staat een Bringme Box, het automatisch afhaal- en verzendpunt voor pakketjes.

Goedkoop

OKay Compact garandeert je service en kwaliteit aan lage prijzen.

Wil je daarnaast genieten van sterke promo’s? Dat kan! Met Xtra krijg je alle OKay Compact-voordelen, met nog meer troeven erbovenop.

Lage prijzen

Samen op weg naar een duurzamere toekomst

Bij OKay Compact verduurzamen we stapsgewijs ons productaanbod, onze diensten en onze activiteiten. En we willen het jou makkelijker maken om bewuster te consumeren

Want ook met doordeweekse keuzes kan je écht een verschil maken voor milieu, gezondheid, dierenwelzijn en samenleving.