Wagyutoast met zwarte viseitjes.

nutriscore
d08ed553651674726fd56bf9404c7133ebda86d31b87a79713593af73261cf05.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

283.0 kcal

Vetten

20.3 g

Verzadigde vetzuren

11.7 g

Koolhydraten

9.5 g

Suikers

0.2 g

Vezels

0.2 g

Eiwitten

15.5 g

Zout

0.5 g

Bereidingswijze

  1. Neem het vlees 2 u. van tevoren uit de koelkast en dek af met folie.

  2. Snij mooie rechthoekjes uit het vlees (8 à 10 cm lang, 3 cm breed).

  3. Snij de korsten van het brood en snij er rechthoeken uit van dezelfde grootte. Besmeer aan beide kanten met 25 g boter (per 4 personen).

  4. Bak goudbruin aan beide kanten in een pan met antiaanbaklaag. Dek af met een propere keukenhanddoek.

  5. Smelt 25 g boter (per 4 personen) in dezelfde pan en bak het vlees aan beide kanten goudbruin. Wagyu eet je best saignant.

  6. Besmeer de toastjes aan een kant met de rest van de boter en leg hierop het vlees. Werk af met een lepeltje viseitjes en een beetje fijngesnipperd bieslook.