BBQ veggie.

Het moet echt niet altijd vlees zijn op de BBQ. Probeer eens iets nieuws uit en ga voor groenten. Je zal verbaasd staan hoe zoet en lekker knapperig ze worden! Wij zochten de lekkerste recepten voor je uit.

Kippenbout op de BBQ met pasta pesto Kip marinade Marinade voor varkensvlees Dry rub voor rundsvlees Vegetarische pizza met geitenkaas, braambessen en honing Gemarineerde zalmbrochette met ananas Gegrilde sint-jakobsnoten met spek Brochette à l'orange Entrecote met peperroomsaus Makkelijke paella met garnalen en mosselen Aardappel in de schil met kruidenboter BBQ-worst met aardappelsalade Spinazieburger met zoete-aardappelfrietjes Scampibrochette met pastasalade en aubergine Gemarineerde ribbetjes met aardappelslaatje Runderbrochette met Italiaanse salade en krieltjes Papillot met schelvis, rijst en courgette Gevulde puntpaprika met zoete-aardappelpuree Pastasalade met gegrilde kipbrochettes Gemarineerde ribbetjes met chimichurri Zomercrostini Irish Beef Burger met tomatensalade en slamix Italiaanse kippenbrochette met krieltjes en geroosterde groenten Papillot van pladijs met pasta pesto Groentesalade met braadworst en taboulé Gemarineerde heek met broccolini en romige pastasalade Barbecueworst met groentebrochette en quinoa Rumpsteak met gevulde puntpaprika en gebakken aardappelen Gemarineerde filet met parelcouscous en halloumaki Zalmfilet met salsa verde en zoete aardappel in de schil Kippenspies met gegrilde groenten en aardappelsalade Papillot van banaan en chocolade Wrap met worstjes en andalouse Broodje brochette met honing-mosterddressing Burger met bearnaise Scampibrochettes met appelsalade en currydressing Piccolo met worst en bier-uienmarmelade Rode vruchten en chocolade op de BBQ Geroosterde aubergine met tahin Veggieburger met grillkaas en pesto Kippenbrochettes met pindadip Geroosterde zalm met olijventapenade en tomaatjes Berloumiwatermeloenbrochette Braadworst met auberginespiesjes en Griekse pasta Papillot van zalm en kleurrijke groentjes Minibrochettes met marshmallow, aardbei en brownie Pittige mosselen met Leffe op de BBQ Ardens gebraad met puntpaprika en munt-dille-citroensalsa Kippenspiesjes met mangosalsa uit Ibiza Tzatzi-pita uit Santorini Gemarineerde ribbetjes met tomaten-quinoasalade Scampibrochette met krieltjessalade en groene-aspergepunten