soepen van enVie

(H)eerlijke Belgische soep van enVie

Bijgewerkt op 04/10/2022

Bij Okay vind je heerlijke soepen onder het merk Boni Selection. Ze worden gemaakt door sociale onderneming enVie uit Anderlecht en zijn 100 % natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, kunstmatige aroma’s of smaakversterkers. Bovendien worden de soepen uitsluitend met seizoensgroenten bereid. De soepen van enVie bevatten 125 g verse groenten per 250 ml soep, goed voor een stevige portie vitamines, vezels en mineralen.

Minder voedselverspilling

Jaarlijks belandt een derde van alle voedingsmiddelen in de vuilnisbak. enVie gaat voedselverspilling tegen door te werken met groenteoverschotten en groenten die op de veiling niet verkocht raakten, bijvoorbeeld omdat er te veel aanbod of te weinig vraag was.

Alle groenten zijn welkom en worden verwerkt tot heerlijke soep! Plus, de telers krijgen een betere vergoeding dan ze zouden krijgen wanneer ze hun groenten verkopen als veevoer.

Nieuwe carrièrekansen voor werkzoekenden

Langdurig werkzoekenden vinden vaak maar moeizaam hun weg terug naar de arbeidsmarkt. Juist aan deze mensen rijkt enVie een helpende hand.

Binnen de warme sfeer van hun sociale onderneming krijgen hun werknemers een intensieve opleiding van een jaar en worden ze ondersteund bij het vinden van een nieuwe en stabiele baan.

Atelier enVie

Deze enVie-soepen zijn verkrijgbaar bij Okay

Proef van de tomatenroomsoep met basilicum, de courgettevelouté of de preiroomsoep van enVie. Je vindt ze in een fles van 1 liter in jouw Okay.

enVie soepen

Meer weten over enVie?

Surf naar envieatelier.be of bekijk het filmpje.
 


Dit initiatief draagt bij tot stap voor stap

Met de 100 % natuurlijke soep van Boni enVie draag je bij aan het verminderen van voedselverspilling en help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt re-integreren. Zo dragen we bij aan een betere samenleving, een betere gezondheid, en een beter milieu, stap voor stap.

Meer info over stap voor stap