In het Helemaal Okay-magazine van Okay vind je elk seizoen heerlijke, makkelijke recepten en handige tips voor het hele gezin. Hét magazine voor wie weinig tijd heeft en/of wil verrassen met eenvoudige, zelfgemaakte lekkernijen.

Waar vind je het magazine?

winkelkar

Ieder seizoen verschijnt er een nieuw nummer van Helemaal Okay. Je vindt het aan de kassa van je Okay- en Okay Compact-winkel. Spot je geen exemplaar? Onze medewerkers helpen je met plezier.

Aan de slag met seizoensgroenten

Seizoensgroenten en -fruit zijn altijd kraakvers, lokaal én voordelig. In het magazine ontdek je de lekkerste recepten: van gouden klassiekers tot verrassende nieuwe gerechten. Je leest er ook handige snij-, bewaar- en restjestips van onze lokale telers.

Snelle recepten voor drukke dagen

kookwekker

Geen tijd om uitgebreid te koken na een drukke werkdag? Dan komen onze makkelijke recepten als geroepen. Al onze recepten maak je met maximum 6 ingrediënten en in 6 stappen of minder.

Moet het echt vliegensvlug gaan? Ontdek dan onze Vluggertjes: gerechten die je in minder dan 10 minuten klaar hebt. Ieder recept heeft een bijhorende video, om het koken extra makkelijk te maken.

We koken vaak met producten van ons huismerk Boni zo is je gerecht niet alleen snel klaar maar ook nog eens extra voordelig.

Budget recepten en bespaartips

winkelkar

In ons magazine vind je ook altijd budget recepten die je voor minder dan € 3 per persoon op tafel zet. Daarin koken we zoveel mogelijk met seizoensproducten, dat is goed voor het milieu én je portemonnee. 

En we zetten je ook op weg met tips rond budgetvriendelijk koken en restjes verwerken. Zo gaat er niets verloren.

Volg ons op sociale media voor nog meer inspiratie

Over onze recepten

Alle Okay-recepten worden samengesteld door ons eigen kookteam. Culinaire experten die voor jou originele recepten bedenken en ze ook uitgebreid testen. Want elk recept moet makkelijk, snel klaar en natuurlijk superlekker zijn.

kookteam

Wat betekenen de afkortingen in onze recepten?

el - afgestreken eetlepel
kl - afgestreken theelepel
kg – kilogram
g – gram
ml – milliliter

cl – centiliter
dl – deciliter
L – liter
min. – minuut
sec. – seconde

Wat met oventijd?

De oventijden in onze recepten zijn gebaseerd op de baktijd in een elektrische oven. Het zijn indicaties; de exacte tijd kan verschillen per oven. Check daarom je gerecht regelmatig als je het voor de eerste keer klaarmaakt.

Experimenteer je liever met de airfryer? Neem zeker een kijkje in onze airfryer-recepten.

Vegetarisch en veganistisch

We noemen onze recepten vegetarisch als er geen vlees, vis, gevogelte of kaas met dierlijk stremsel wordt gebruikt. Ook producten met dierlijke bijproducten (vb. gelatine of dierlijk vet) zal je niet terugvinden in een vegetarisch recept.

Een recept is veganistisch als er geen enkel dierlijk product wordt gebruikt, dus ook geen zuivel of eieren.

Helemaal Okay-magazine

In Helemaal Okay vind je elk seizoen de lekkerste en makkelijkste recepten. Ontdek meer over ons magazine.
Lees het magazine digitaal