Boni Selection is het huismerk van Okay. Een breed gamma van meer dan 3.500 producten: topkwaliteit voor de laagste prijzen.

Boni: overal thuis

Je vindt de producten van Boni in elke winkelafdeling. Ze worden ontwikkeld met extra aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en smaak. Waar mogelijk kiezen we voor Belgisch. Met Boni ben je dus zeker dat je kwaliteit in huis haalt. En dat voor een betaalbare prijs.

Een huismerk voor iedereen

Boni Bio

Onder het label Boni Bio vind je de lekkerste bioproducten: van groenten en fruit, koekjes en melk tot zelfs diepvries. Je herkent de bioproducten van Boni makkelijk aan de frisgroene verpakking en aan het Europese biolabel.

Boni Bio wortelen
Boni vegan falafel

Boni Veggie

Met de producten van Boni Veggie kies je makkelijk wat vaker voor vegetarisch of vegan. In het gamma vind je onder andere broodbeleg, burgers, bereide gerechten…

Boni Eco

De schoonmaak- en verzorgingsproducten van Boni Eco zijn gegarandeerd milieuvriendelijk en ecologisch. Alle producten dragen het EU-Ecolabel en worden zoveel mogelijk verpakt met gerecycleerd materiaal.

Boni Eco afwasmiddel
Boni Selection beenham

Boni No Gluten

Onder dit label vind je verschillende basisproducten (brood, koekjes, maaltijden) die geen gluten (en vaak ook geen lactose) bevatten.

Boni Kids

Kwaliteitsvolle, evenwichtige producten op kindermaat. Lekker, handig verpakt en met leuke diertjes op de verpakking.

Boni Kids yoghurt

Feestassortiment

Tijdens de eindejaarsperiode breiden we het Boni-gamma uit met extra feestelijke producten. Zo zet je met gemak een heerlijk en betaalbaar feestmenu op tafel.

Duurzaam kiezen met de Eco-score

Met de Eco-score zie je meteen hoe duurzaam een product is. Zo kan je makkelijk vergelijken en bewuste keuzes maken. Je vindt de Eco-score van de Boni-producten op de verpakking of in de Xtra-app. 

Evenwichtig met de Nutri-Score

We plaatsen de Nutri-Score op de verpakkingen van de Boni-producten. Zo is het nog eenvoudiger om voor evenwichtige voeding te kiezen.