Alles voor lekker makkelijke feestdagen.

Het is eindejaar, de mooiste tijd van 't jaar! Bij uitstek dan ook dé ideale periode om gezellig samen lekker te eten en te drinken. We helpen je alvast graag een handje om zonder stress de feestdagen door te komen.

Tips voor een geslaagd eindejaar

Het jezelf gemakkelijk maken met onze tips en tricks. Helemaal OKay. Met onze simpele en smaakvolle recepten ga je vlotjes aan de slag, van voorgebakken mini-quiches als apero tot een snoezige soezentoren als dessert. Ontdek snel al onze recepten en maak er een ontzettend fijn eindejaar van!

Feestmenu OKay met hapjes, vispannetje en kroketten
OKay Feestmenu gratin kant-en-klaar

Jouw keukengeheimpjes

Hoe krijg je meer gedaan in minder tijd? Dat is de vraag die wij aan een aantal van onze klanten stelden. Het resultaat: heel wat slimme keukentips waar je vast heel wat aan hebt!

  • Gebruik eens gratin uit den diepvries of apero uit een potteke! Je gasten smaken geen verschil en jij hebt extra tijd in de badkamer of om cadeautjes in te pakken.
  • Bewaar warme saus in een thermos zodat je ze niet opnieuw moet opwarmen.
  • Voorgegaard is tijd gespaard! Maak het jezelf makkelijk en bespaar tijd met voorgegaarde plakjes aardappel en voorgegaarde worteltjes.

Eindejaarsinspiratie, van A tot D.

Van apero tot het dessert, wij maken het je graag makkelijk voor elke gang van je feestmenu.

Hapjes feestdagen bij OKay

Aperitiefhapjes

Een goed feestje begint al bij je apero. Laat je inspireren door onze makkelijke receptjes of ontdek tal van kant-en-klare hapjes. Zo tover je makkelijk de lekkerste aperitiefjes op tafel! 

Aperitiefdrankjes

Bij een lekker aperitiefhapje hoort natuurlijk een lekker aperodrankje. Ontdek ons ruime aanbod in de winkel of verras je bezoek met een sprankelende feestcocktail. Santé!

Lekkere cocktails en mocktails bij OKay
Feestmenu bij OKay voorgerecht oesters en carpaccio

Voorgerecht

Tijd voor 't voorgerecht! Laat je inspireren door onze vliegensvlugge voorgerechtjes, van een eenvoudig soepje tot Bloody Mary oesters.

Hoofdgerecht

Van keimakkelijke klassiekers tot wereldse feestgerechten, we hebben voor ieder wat wils! 

Heerlijke hoofdgerechten feestdagen bij OKay

Dessert

Ontdek onze dessertjes om duimen en vingers bij af te likken. Wedden dat iedereen nog een plaatsje over heeft?

Feestdesserts kerst en nieuwjaar, ijstaart OKay
Wijnen voor kerst en nieuwjaar bij OKay

Wijnen, wijnen, wijnen

Nog op zoek naar het ideale wijntje voor je feestmaal? Met onze wijnwijzer vind je de perfecte wijnen voor jouw menu. Vaarwel, keuzestress!

Budget voor de feestdagen, besparen bij OKay

Tips voor je budget

Besparen op de boodschappen, bij het koken, op je cadeautjes of op je decoratie? We hebben heel wat tips voor jou in petto!

Meer inspiratie

Toon meer
Toon meer