Ovenschotel met kip en broccoli.

nutriscore
Ovenschotel met kip en broccoli
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

429 kcal

Vetten

13.1 g

Verzadigde vetzuren

3.5 g

Koolhydraten

38.2 g

Suikers

4.7 g

Vezels

6.7 g

Eiwitten

36.3 g

Zout

0.9 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui en de kippenblokjes 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout.

  3. Verdeel over een ovenschaal en lepel er de broccoli met bechamel over.

  4. Schik de aardappelschijfjes dakpansgewijs over de broccoli. Kruid met peper en zout. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 5 min. de grill aan.

Tip
Liever zonder vlees?

Vervang de kip door plantaardige kipstukjes, veggie gehakt of Poulettekes.