Portobello met peterselieboter, geitenkaas en balsamico.

nutriscore
206113ba8e1e06034b95ff461b14bfe26ec82ad1688552348b51fffdec8350b7.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

210.0 kcal

Vetten

13.7 g

Verzadigde vetzuren

8.9 g

Koolhydraten

15.8 g

Suikers

15.7 g

Vezels

1.1 g

Eiwitten

5.2 g

Zout

0.3 g

Bereidingswijze

  1. Besmeer de bolle kant van de portobello’s met de helft van de boter. Leg met de holle kant naar boven op een bakplaat met bakpapier.

  2. Besmeer de holle kant met de rest van de boter. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de kerstomaten in twee. Vul de portobello’s met de tomaten en de geitenkaas.

  4. Zet 12 min. in de oven op 200°C.

  5. Snipper de peterselie fijn.

  6. Haal de portobello’s uit de oven en besprenkel met de balsamicocrème. Werk af met de peterselie.