Alles over bakken
Bakken is leuk … én met onze recepten en tips maken we het bovendien extra makkelijk! Check snel onze bakrecepten die je zonder moeite klaarmaakt en word een echte keukenkampioen met onze bak-hacks!
Makkelijke bakrecepten
Onze bak-hacks
Hack #1: eigeel scheiden
Het geheim om eiwit van eigeel te scheiden? Een lege plastic fles! Hou de fles tegen de dooier en druk op de fles. Laat los om het eigeel op te zuigen. Easy! Het geheim om eiwit van eigeel te scheiden?
Hack #2: zachte koekjes
Laat je zelfgebakken koekjes nooit meer hard worden! Want met een stukje appel of sinaasappelschil in het bewaarpotje blijven ze zacht en smaakvol.
Hack #3: eierschaal verwijderen
Oeps, een stukje eierschaal in je eiwit? Maak je vinger nat en duw het naar beneden. De eierschaal blijft aan je vinger kleven!
Hack #4: heerlijk fruitgebak
Niets is frustrerender dan een fruitgebakje waarbij al het fruit naar de bodem zakt. Onze tip: wentel de vruchtjes eerst even in bloem. Zo blijven ze mooi zitten!