Zalmburger met romige spitskool en gnocchi.

nutriscore
88fb496d4a4b306d5442bcfbf20b86b2fa8c2a1c6af3faf4ae1d71d5eb37e84c.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

709.0 kcal

Vetten

45.1 g

Verzadigde vetzuren

12.1 g

Koolhydraten

54.7 g

Suikers

6.4 g

Vezels

4.7 g

Eiwitten

18.7 g

Zout

3.8 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn. Snij de spitskool in 4 en vervolgens in fijne reepjes. Snij de olijven in 4.

  2. Verhit 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Voeg de spitskool toe en roerbak 5 min.

  3. Overgiet met de culinaire room en laat nog 5 min. koken. Voeg de olijven toe en kruid met peper en zout.

  4. Verhit ondertussen 1/3 van de olijfolie in een pan en bak de aardappelgnocchi goudbruin. Kruid met peper en zout.

  5. Verhit 1/3 van de olijfolie in een braadpan en bak de zalmburgers ± 3 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.