Torentje van rode biet, koolrabi en zalm.

Torentje van rode biet, koolrabi en zalm
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

176 kcal

Vetten

11.6 g

Verzadigde vetzuren

0.9 g

Koolhydraten

5.8 g

Suikers

3.7 g

Vezels

3.3 g

Eiwitten

10.6 g

Zout

1.8 g

Bereidingswijze

  1. Teken op elk bord een streep met de zure room.

  2. Snij de rode biet in kleine blokjes en dep goed droog. Kruid met peper en zout.

  3. Schil de koolrabi en snij in dunne schijven.

  4. Maak een torentje met behulp van een serveerring. Begin onderaan met blokjes rode biet. Schik er 1 of 2 schijfjes koolrabi op en vervolgens de zalmreepjes.

  5. Werk af met de preischeuten.

Tip
Geen serveerring in huis?

Maak een leeg yoghurtpotje schoon en snij er de bodem uit.