Hartig taartje met geitenkaas en appel.

nutriscore
Hartig taartje met geitenkaas en appel
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

389 kcal

Vetten

22.2 g

Verzadigde vetzuren

11 g

Koolhydraten

36 g

Suikers

13.6 g

Vezels

1 g

Eiwitten

10.6 g

Zout

1 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snij het bladerdeeg in gelijke stukken (1 per persoon, zo groot mogelijke cirkels of ovalen). Prik met een vork meerdere malen in het deeg.

  3. Verdeel de geitenkaas over het bladerdeeg. Snij de ongeschilde appelen in dunne partjes en schik op de geitenkaas. Hak de hazelnoten grof en bestrooi er de appelen mee.

  4. Besprenkel met de honing en kruid met zwarte peper. Leg de taartjes op het bakpapier van het bladerdeeg en bak ± 20 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Werk af met enkele takjes waterkers.