Bladerdeeglepeltjes met brie en gelei.

nutriscore
Bladerdeeglepeltjes met brie en gelei
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

355 kcal

Vetten

22.2 g

Verzadigde vetzuren

12.2 g

Koolhydraten

29.2 g

Suikers

7.1 g

Vezels

0.7 g

Eiwitten

9.3 g

Zout

0.9 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop het ei los.

  2. Snij eerst 10 lepeltjes (voor 4 personen) uit het bladerdeeg. Dit doe je makkelijk door een koffielepel op het deeg te leggen en er met een mes mooi rond te snijden.

  3. Leg de lepeltjes op een bakplaat met bakpapier. Prik er gaatjes in bestrijk met het ei. Bak 5 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Snij intussen de brie in 10 blokjes van 1 cm op 1 cm (voor 4 personen). Doe op elk lepeltje wat gelei en een stukje kaas. Werk af met de tijm.