Zalmburger met broccolini en wortelpuree.

nutriscore
Zalmburger met broccolini en wortelpuree
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

495 kcal

Vetten

33 g

Verzadigde vetzuren

4.7 g

Koolhydraten

26 g

Suikers

2.4 g

Vezels

7 g

Eiwitten

20.1 g

Zout

3.2 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn. Snij de broccolini in de lengte middendoor.

  2. Warm de wortelpuree op (instructies: zie verpakking).

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een grote braad- of wokpan en bak de ui 1 min. Voeg de broccolini toe en roerbak ± 10 min. Voeg eventueel een scheutje water toe. Roer er de laatste 3 min. de spinazie onder zodat hij kan slinken. Kruid met peper en zout.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de zalmburgers 2 à 3 min. langs elke kant.