Wok met paksoi en rodecurrysaus
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

297 kcal

Vetten

23.8 g

Verzadigde vetzuren

15.7 g

Koolhydraten

8.3 g

Suikers

2.3 g

Vezels

1 g

Eiwitten

11.7 g

Zout

1.9 g

Bereidingswijze

  1. Maak de blaadjes van de paksoi los.

  2. Verhit de olie in een grote wok of pan met hoge rand en bak de paksoi en de champignons ± 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  3. Doe de currypasta in dezelfde pan, laat enkele seconden bakken en blus met de kokosmelk en 200 ml water (voor 4 personen) . Voeg de noedels toe en laat 4 à 5 min. koken.

  4. Verdeel de noedels en de currysaus over de borden, werk af met de paksoi, champignons en een in twee gesneden eitje. Bestrooi met de pilipili.