Wok met kip, aardappelgnocchi en spruitjes.

nutriscore
Wok met kip, aardappelgnocchi en spruitjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

532 kcal

Vetten

13.9 g

Verzadigde vetzuren

3 g

Koolhydraten

46.7 g

Suikers

8.6 g

Vezels

13.4 g

Eiwitten

48.3 g

Zout

2.5 g

Bereidingswijze

  1. Meng de kippenblokjes met de harissa.

  2. Snij de rode uien in partjes en de spruitjes in de lengte in 4.

  3. Verhit 1/3 van de olie in de wok en roerbak de rode ui en de spruitjes 7 min. Haal uit de wok.

  4. Verhit opnieuw 1/3 olie in de wok en roerbak de kip 5 min. Haal uit de wok.

  5. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gnocchi 4 min. Voeg de kip en de groenten opnieuw toe en laat nog 2 min. bakken. Kruid goed met peper en zout.

  6. Snipper de koriander fijn en strooi op het einde over de wok.