Visbroodje met rauwkost en kruidenmayonaise.

nutriscore
6e4f44bb6620eeee011102009ad0b1cd7c36d15362e67ffc878d1bd2933dcb74.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

803.0 kcal

Vetten

34.3 g

Verzadigde vetzuren

6.7 g

Koolhydraten

88.7 g

Suikers

11.2 g

Vezels

5.8 g

Eiwitten

32.0 g

Zout

3.8 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snipper de verse kruiden fijn.

  2. Snij de tomaten in fijne plakjes.

  3. Bereiding (15 min. )
  4. Bak de broodjes af in de oven (instructies: zie verpakking). Laat lichtjes afkoelen, halveer en snij open.

  5. Kook intussen de eieren 10 min. hard in kokend water. Giet af en koel af onder koud water. Pel en prak in kleine stukjes met een vork.

  6. Meng het ei met de mayonaise, de Griekse yoghurt en de fijngesnipperde kruiden. Kruid met peper en zout.

  7. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis goudbruin aan beide kanten. Haal uit de pan en snij in de lengte in 2 .

  8. Besmeer de onderste helft van de ciabatta met de saus. Schik daarop de gebakken schar, plakjes tomaat, de rauwkost en wat spinazie. Sluit het broodje.

  9. Serveer het broodje met de rest van de groenten en de kruidenmayonaise.