Veggieburgers met aardappel-aspergesalade.

nutriscore
a3c523975452b6497430f6b8c513433cee2b6660acefff229019a3afa0ee5c9d.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

437 kcal

Vetten

13.3 g

Verzadigde vetzuren

4.5 g

Koolhydraten

59.1 g

Suikers

8 g

Vezels

9.3 g

Eiwitten

15.3 g

Zout

1.4 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min.)
  1. Snij de asperges in 3 en de cocktailtomaten in 2.

  2. Bereiding (15 min.)
  3. Warm de krielaardappelen op in de microgolfoven (instructies: zie verpakking).

  4. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de stukjes asperge 6 à 8 min. Kruid met peper en zout. Meng onder de krielaardappelen.

  5. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de burgers 2 min. aan elke kant.

  6. Verwarm de hamburgerbroodjes zoals aangegeven op de verpakking. Beleg met enkele blaadjes kropsla en de vegetarische burger.

  7. Meng de tomaten met de krielaardappelen en de asperges en serveer met de burger.