Vegetarische lasagne met spinazie.

nutriscore
Vegetarische lasagne met spinazie
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

635 kcal

Vetten

31.9 g

Verzadigde vetzuren

20 g

Koolhydraten

42.2 g

Suikers

8.6 g

Vezels

3.8 g

Eiwitten

42.9 g

Zout

2.1 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Kook intussen de lasagnevellen al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verdeel een dun laagje tomatensaus over de bodem van een ovenschaal.

  4. Meng de ricotta, het ei, de helft van de mozzarella, het parmezaanalternatief, de spinazie, de oregano, de nootmuskaat, peper en zout. Beleg er de lasagnevellen mee en rol op. Leg in de ovenschaal.

  5. Verdeel de rest van de tomatensaus over de rolletjes samen met de rest van de mozzarella.

  6. Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.