Stoofpotje met tofoe en broccoli.

nutriscore
9a27aba1cc3aa59182c95dc7d8135d45562bb1da934a6a45b2e7b915dec4d8f2.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

711.0 kcal

Vetten

40.2 g

Verzadigde vetzuren

17.5 g

Koolhydraten

56.2 g

Suikers

10.2 g

Vezels

11.2 g

Eiwitten

25.7 g

Zout

3.5 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  2. Snipper intussen de ui en het knoflook fijn. Snij de broccoli in roosjes, schil de wortelen en snij in fijne schijfjes.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Roer er de rodecurrypasta onder en laat 1 à 2 min. mee bakken.

  4. Overgiet met de kokosmelk, de sojasaus en roer er de broccoliroosjes en de wortelschijfjes onder. Laat 10 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur.

  5. Roer er de tofoe onder en laat nog ± 5 min. mee warmen. Serveer met de Thaise rijst.