Schelvis met mosterdkorstje, groene groenten en garnalen.

nutriscore
a43a7d6550f8bbcd5205d7ee13b270f5153fbf991929133323fb00f5b39b3809.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

381.0 kcal

Vetten

15.5 g

Verzadigde vetzuren

2.2 g

Koolhydraten

14.7 g

Suikers

7.8 g

Vezels

9.4 g

Eiwitten

41.0 g

Zout

3.1 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (15 min. )
  1. Snij de prei in de lengte in 2 en dan in fijne reepjes.

  2. Mix de halfgedroogde tomaten samen met de olie uit de verpakking en 4 el (per 4 personen) water tot een glad sausje.

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Bereiding (15 min. )
  5. Leg de vis in een ovenschaal en besmeer met de mosterd. Bak ± 8 min. in de voorverwarmde oven.

  6. Kook intussen de prei 3 min. in lichtgezouten water. Voeg de erwten toe en kook nog 2 min. Giet af en kruid met peper en zout.

  7. Warm de spinaziepuree op (instructies: zie verpakking).

  8. Verdeel de spinaziepuree, de prei en de erwten over diepe borden. Schik er de vis op en werk af met het sausje van gedroogde tomaten en de grijze garnalen.