Rundercarpaccio met rode biet.

nutriscore
dca76d5bce929f8c4676572a1f435f4f37c86fbb819df4a9cdaa6b2744021605.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

350 kcal

Vetten

28 g

Verzadigde vetzuren

8.1 g

Koolhydraten

7 g

Suikers

6.6 g

Vezels

4.4 g

Eiwitten

15.4 g

Zout

1.2 g

Bereidingswijze

  1. Maak de vinaigrette: meng de wijnazijn, de worcestersaus en de olijfolie met peper en zout.

  2. Snij de bieten in blokjes van zo’n 2 cm.

  3. Snij de slaharten in twee en verwijder de harde kern. Trek de blaadjes los.

  4. Verdeel de carpaccio over een bord. Schik er aan een kant de bietenblokjes tussen en aan een andere kant de sla.

  5. Bestrooi met de parmezaan en de eetbare bloemen en bedruppel met de vinaigrette.