Rabarbertiramisu.

nutriscore
11e0b742e20709592473cf42b71b2320e6202b4713d70fbbfb20fa6d2ce71449.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

612.0 kcal

Vetten

44.0 g

Verzadigde vetzuren

27.9 g

Koolhydraten

44.2 g

Suikers

39.5 g

Vezels

2.3 g

Eiwitten

8.5 g

Zout

0.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rabarber met de kristalsuiker 6 min. in het water. Laat afkoelen.

  2. Klop de slagroom op. Mix met de mascarpone en de vanillesuiker. Rasp de chocolade.

  3. Doe de lange vingers in stukjes en verdeel over de bodem van de glaasjes. Giet er de koffie bij.

  4. Verdeel er wat mascarponemengsel over. Vul aan met de rabarbercompote en herhaal. Werk af met de geraspte chocolade.