Quesadilla met avocado en zwarte bonen.

nutriscore
Quesadilla met avocado en zwarte bonen
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

606 kcal

Vetten

34.5 g

Verzadigde vetzuren

6.5 g

Koolhydraten

52.5 g

Suikers

8.2 g

Vezels

9.9 g

Eiwitten

16.4 g

Zout

2.3 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 3/4 van de olijfolie in een pan en bak de groentemix ± 10 min. Kruid met peper en zout.

  2. Spoel intussen de zwarte bonen en laat uitlekken. Voeg toe aan de groentemix. Snij de avocado in fijne plakjes. Snipper de koriander fijn.

  3. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en leg er een wrap in. Verdeel er het bonenmengsel, de cheddar en de plakjes avocado over. Leg er dan een tweede wrap op en laat enkele seconden bakken tot de wrap mooi goudbruin is. Draai om en laat opnieuw 1 min. bakken.

  4. Snij de quesadilla’s in 4 en serveer met een potje fajitasaus en wat fijngesnipperde koriander.

Tip
Geen fan van koriander?

Je kan dit gerecht ook afwerken met platte peterselie.