Pistache Latte
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

298 kcal

Vetten

20 g

Verzadigde vetzuren

2.4 g

Koolhydraten

17.8 g

Suikers

17.1 g

Vezels

4.7 g

Eiwitten

9.3 g

Zout

0.5 g

Bereidingswijze

  1. Week de helft van pistachenoten 5 min. in warm water en giet ze daarna af.

  2. Mix intussen met een blender of hakmolen de rest van de noten tot een fijn poeder. Maak de rand van het glas wat nat met de amandeldrink en haal door het pistachepoeder.

  3. Doe de amandeldrink samen met de geweekte pistachenoten, de honing en het vanille-extract in een steelpannetje en warm lichtjes op (laat niet koken). Mix tot een glad geheel en giet in een glas.

  4. Vul aan met koffie en bestrooi met de fijngehakte pistachenoten.

Tip
Textuur

Je kan de pistachenoten langer laten weken (± 15 min.) voor een gladdere textuur.