Pindakaas brownies.

nutriscore
Pindakaas brownies
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

476 kcal

Vetten

32.4 g

Verzadigde vetzuren

11 g

Koolhydraten

40.4 g

Suikers

28.9 g

Vezels

1.8 g

Eiwitten

4.9 g

Zout

0.6 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  2. Smelt de margarine in de microgolfoven of in een steelpannetje. Laat lichtjes afkoelen.

  3. Zeef de bloem en het cacaopoeder boven een mengkom. Voeg een snuifje zout toe en meng goed.

  4. Snij de avocado’s in de lengte in 4, verwijder de steen en de schil en snij in stukken. Doe in een blender en mix samen met de suiker tot een glad mengsel.

  5. Meng de gesmolten margarine onder de bloemmengeling en spatel er daarna de avocadomengeling onder.

  6. Leg een vel bakpapier in een ovenschaal. Giet er het beslag in en strijk glad. Roer de pindakaas los en verdeel kleine toefjes over het mengsel. Gebruik een mes om mooie swirls te maken. Bak 30 à 35 min. in de oven. Laat afkoelen.