Pasta met pompoensaus en parmezaan.

nutriscore
Pasta met pompoensaus en parmezaan
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

685 kcal

Vetten

30.4 g

Verzadigde vetzuren

7.6 g

Koolhydraten

73.9 g

Suikers

6.8 g

Vezels

3.7 g

Eiwitten

27.2 g

Zout

1.7 g

Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de pompoenblokjes 10 min. Kruid met peper en zout.

  2. Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Mix de helft van de pompoenblokjes samen met de helft van de parmezaan tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.

  4. Roer de pompoensaus en de blokjes pompoen onder de tagliatelle. Bestrooi met de rest van de parmezaan en de pijnboompitten.