de9807f74b8cd7ba0320860c5c85a3db194c586ac08dabb5e038893ed6928d4c.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

422.0 kcal

Vetten

25.3 g

Verzadigde vetzuren

10.6 g

Koolhydraten

33.5 g

Suikers

9.1 g

Vezels

0.7 g

Eiwitten

14.7 g

Zout

2.1 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Snij het bladerdeeg in dunne slierten. Wikkel rond de worsten.

  3. Klop het eigeel los. Bestrijk hiermee de worsten.

  4. Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Meng de bloemsuiker met het citroensap. Druppel op een bakplaat met bakpapier en laat opstijven.

  6. Snij de olijf in kleine blokjes en leg op de opgestijfde oogjes.