Kwarteleitjes met rode viseitjes.

nutriscore
f5791eb0887c05c48e87c7a08a24939daec581500f92dd3bb39a99846a72b0dc.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

144 kcal

Vetten

9.7 g

Verzadigde vetzuren

3 g

Koolhydraten

1.1 g

Suikers

0.6 g

Vezels

0 g

Eiwitten

13.1 g

Zout

1.5 g

Bereidingswijze

  1. Kook de helft van de kwarteleitjes 3 min. in water.

  2. Snipper intussen het bieslook fijn.

  3. Maak met de andere eitjes een omelet en voeg een snuifje zout en het bieslook toe. Hou je omelet smeuïg.

  4. Pel de hardgekookte eitjes en snij het topje eraf. Haal er een beetje eigeel uit.

  5. Vul op met stukjes warme omelet en werk af met de viseitjes en een blaadje peterselie. Steek alles op een prikker.