Kwarteleitjes met rode viseitjes.

Kwarteleitjes met rode viseitjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

144 kcal

Vetten

9.7 g

Verzadigde vetzuren

3 g

Koolhydraten

1.1 g

Suikers

0.6 g

Vezels

0 g

Eiwitten

13.1 g

Zout

1.5 g

Bereidingswijze

  1. Kook de helft van de kwarteleitjes 3 min. in water.

  2. Snipper intussen het bieslook fijn.

  3. Maak met de andere eitjes een omelet en voeg een snuifje zout en het bieslook toe. Hou je omelet smeuïg.

  4. Pel de hardgekookte eitjes en snij het topje eraf. Haal er een beetje eigeel uit.

  5. Vul op met stukjes warme omelet en werk af met de viseitjes en een blaadje peterselie. Steek alles op een prikker.

Tip

Verwerk de rest van de viseitjes in een klassiek omelet.