Kippenbrochettes met pindadip.

nutriscore
9427f1c20b525226e2eda88ebc01dba73c89dc8736076eca31751e332bf61434.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

395.0 kcal

Vetten

20.7 g

Verzadigde vetzuren

8.4 g

Koolhydraten

15.8 g

Suikers

12.9 g

Vezels

0.0 g

Eiwitten

36.2 g

Zout

2.9 g

Bereidingswijze

  1. Pers de limoen.

  2. Meng de pindakaas met de kokosroom, de sambal oelek, de ketjap manis en het limoensap in een steelpan. Breng al roerend aan de kook tot je een gebonden saus krijgt. Is de saus wat te dik, voeg dan een extra scheutje water toe. Kruid met peper en zout. Werk eventueel af met wat grofgehakte pindanoten.

  3. Bak de brochettes ± 5 min. aan elke kant op de BBQ. Serveer met de dipsaus.