Kippenballetjes met wortelpuree en broccolini.

nutriscore
Kippenballetjes met wortelpuree en broccolini
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

114 kcal

Vetten

32.1 g

Verzadigde vetzuren

6.9 g

Koolhydraten

16 g

Suikers

4.8 g

Vezels

7.3 g

Eiwitten

27.1 g

Zout

3.5 g

Bereidingswijze

  1. Snij de broccolini in de lengte in 2. Snipper het knoflook en het basilicum fijn.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan. Roerbak de broccolini en het knoflook ± 8 min. Kruid met peper en zout.

  3. Warm intussen de puree op (zie instructies op de verpakking) en meng er de helft van het basilicum onder.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de balletjes 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant. Kruid naar smaak met peper en zout.

  5. Serveer de balletjes met de groenten en de puree. Werk af met de rest van het basilicum.