Kip curry met rijst en groenten.

nutriscore
Kip curry met rijst en groenten
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

547 kcal

Vetten

17.1 g

Verzadigde vetzuren

6.2 g

Koolhydraten

55.3 g

Suikers

6.4 g

Vezels

7.5 g

Eiwitten

39.4 g

Zout

2.2 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Snij de broccoli in roosjes en voeg de laatste 3 à 4 min. toe aan de rijst. Giet af en hou apart.

  2. Snij de zaadjes en witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in fijne reepjes. Verhit de olijfolie en de margarine in een pan en bak de kip en de paprikareepjes 4 à 5 min. Kruid met peper en zout en voeg de saus en de broccoli toe.

  3. Verdeel de rijst over de borden samen met de kip in kerriesaus.