Kassler met blackwellsaus, peterseliewortelsalade en krieltjes.

Kassler met blackwellsaus, peterseliewortelsalade en krieltjes
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

569 kcal

Vetten

37.2 g

Verzadigde vetzuren

19.2 g

Koolhydraten

25 g

Suikers

5.9 g

Vezels

3.3 g

Eiwitten

31.7 g

Zout

4.1 g

Bereidingswijze

    Épluchez le persil tubéreux et râpez-le finement. Coupez l’oignon rouge en 2 et puis en fines demi-lunes. Mélangez-les avec le mélange de salades.
  1. Schil de peterseliewortel en rasp fijn. Snij de rode ui in 2 en daarna in fijne halve ringen. Meng alles met de slamix.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de krieltjes zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Smelt de boter in een pan en bak het vlees 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan, giet het overtollige vet weg en voeg de pickles en de room toe. Laat 1 min. doorkoken. Kruid met peper en zout.

  4. Verdeel het vlees, de groenten en de krieltjes over de borden en werk af met een beetje saus.

Tip
Nog sla over?

Bewaar je restje in de koelkast en dek het af met een paar vellen natte keukenrol of een vochtige keukenhanddoek. Zo blijft de sla krokant.