Kalkoenschnitzels met krieltjes en groene groenten.

nutriscore
Kalkoenschnitzels met krieltjes en groene groenten

Bereidingswijze

  1. Maak de krieltjes klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Verdeel intussen de broccoli in roosjes. Snipper de dille en de uien fijn.

  3. Kook de groene-aspergepunten en de broccoli 3 à 4 min. in lichtgezouten water. Voeg de erwten toe, laat nog 1 min. verder koken en giet af.

  4. Verhit de boter en 2/3 van de olijfolie in een pan en bak de kalkoenschnitzels 3 à 4 min. aan elke kant tot ze goudbruin en gaar zijn.

  5. Verhit intussen de rest van de olijfolie in de kookpot van de groenten en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de groenten en de krieltjes toe. Kruid met peper en zout.

  6. Meng de Griekse yoghurt met de dille. Serveer bij de schnitzels en de krieltjes met groene groenten.