Kabeljauwhaasje met bulgur.

nutriscore
Kabeljauwhaasje met bulgur
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

607 kcal

Vetten

16.6 g

Verzadigde vetzuren

6.5 g

Koolhydraten

76.6 g

Suikers

6.1 g

Vezels

7.7 g

Eiwitten

34 g

Zout

1.3 g

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe het kabeljauwhaasje in een ovenschaal en schik er de kruidenboter over. Schik er de cocktailtomaten rond. Zet 20 min. in de oven.

  2. Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en roerbak de broccolini 15 min. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te vermijden.

  4. Serveer de kabeljauw met de broccolini en tomaatjes. Lepel er de gesmolten boter over. Werk af met de bulgur.