Kabeljauw in tomatensaus.

nutriscore
c5b413fc848095579d719b7d5539f7ec9d78981b8b33c24cd39e8b014eed331d.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

219.0 kcal

Vetten

8.5 g

Verzadigde vetzuren

1.4 g

Koolhydraten

9.3 g

Suikers

7.4 g

Vezels

4.0 g

Eiwitten

24.2 g

Zout

1.4 g

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en het knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en het knoflook glazig.

  2. Voeg de tomatenstukjes, de oregano en de ansjovis toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 min. stoven.

  3. Voeg de vis, de kerstomaten en de olijven toe. Dek af en laat 15 min. zachtjes garen. Kruid met peper en zout.