Hamburger met aardappelsalade.

nutriscore
Hamburger met aardappelsalade
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

736 kcal

Vetten

55.1 g

Verzadigde vetzuren

33.9 g

Koolhydraten

30.2 g

Suikers

13.6 g

Vezels

9.4 g

Eiwitten

24.9 g

Zout

5 g

Bereidingswijze

  1. Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de burgers 2 à 3 min aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  3. Snij ondertussen de lente-uitjes in fijne ringen en de radijzen in 4 of 6 stukjes. Meng ze samen met de bieslookvinaigrette onder de prinsessenbonen. Serveer met de aardappelsalade en de burger.