Groentesalade met braadworst en taboulé.

nutriscore
acdd52e948f90e75c4a43acbecb74f91469f813857915332cb6605a663a28521.jpg
Voedingswaarden (per persoon)

Energie

789.0 kcal

Vetten

50.1 g

Verzadigde vetzuren

13.1 g

Koolhydraten

51.9 g

Suikers

18.0 g

Vezels

6.7 g

Eiwitten

29.2 g

Zout

5.3 g

Bereidingswijze

    Voorbereiding (10 min. )
  1. Snij de tomaten in plakjes.

  2. Snipper de lente-uitjes fijn.

  3. Verwijder de pitjes en zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in fijne reepjes.

  4. Maak met een dunschiller slierten van de ongeschilde komkommer.

  5. Bereiding (25 min. )
  6. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de braadworsten ± 3 min. aan elke kant. (Of bestrijk ze met de olijfolie en bak ze op de BBQ).

  7. Verdeel intussen de tomaten over een ruime serveerschaal. Kruid met peper.

  8. Verdeel er de slascheuten over en doe in het midden de taboulé. Bestrooi met de lente-uitjes en verdeel er de komkommerlinten en de reepjes paprika over.

  9. Kruid de groenten met peper en besprenkel met de vinaigrette.